LAAT ONS WETEN WAT JE VAN ONS VINDT

Denk hierbij aan de service, de kwaliteit van het eten en onze klant benadering.

 

Reactie plaatsen

Reacties

tonia pot-bazen
een maand geleden

Hoi Sandy en Luuk heb vanavond , de Risotto Rock Fish , gegeten en het was Heerlijk! Ik ben gek op vis gerechten !! Ik heb 2 hapjes laten zitten en de laatste hapjes getagd ! Hoop dat ik het goed heb gedaan # fijne Avond allebei Groetjes Tonia

tonia pot-bazen
2 maanden geleden

Hoi Sandy en Luuk , na alle lekkere en smakelijke berichten van mijn Dochters en hun Zonen ! Wil ik even melden , hoe lekker en gemakkelijk jullie gerechten zijn , Ben dol op jullie Vis gerechten!! De Oma van .

Ivana van Walstijn
3 maanden geleden

Al meerdere keren besteld en ik ben super tevreden. De service is top, de communicatie is goed, het is leuk dat het menu iedere week anders is, het bestellen is makkelijk en het is fijn dat alle macro’s bekend zijn. Daarnaast is het eten gewoon super lekker! Kortom, ik blijf bestellen!

Pansy & Jan
3 maanden geleden

Bestel proces en de communicatie verloopt top! We bestellen bijna wekelijks. Heerlijke en gezonde afwisseling met het zelf koken. Het maakt het ook makkelijker om in ieder geval 1 keer per week vis te eten. Onze favorieten tot nu toe: Beef Noodle, Chili Con Carne en Surinaamse Bami.

Tom Ferber
3 maanden geleden

Top service en heerlijk eten. Ruime keuze.
Een aanrader. Tom.

Willeke
3 maanden geleden

Al een paar keer besteld en we zijn erg tevreden , gezond en lekker makkelijk. Het fijne is dat je kunt kiezen of je high of low carb wil en ook de calorieën meteen weet. En alle maaltijden zijn met zorg gemaakt en heerlijk.

Joost Rampen
3 maanden geleden

Top service! Het eten kwam goed verpakt en op tijd. Mooi om te zien dat ze waarde hechten aan het milieu door duurzame verpakkingen te gebruiken. De smaak van het eten is uiteindelijk het belangrijkst natuurlijk. 1 woord: Heerlijk! Ik kom hier zeker terug. ;)

Fleur
3 maanden geleden

Nu 2 keer mogen genieten van de FBC maaltijden. Echt heerlijk! Daarnaast weet je direct wat je binnenkrijgt en hoef je hier dus ook niet over na te denken. Echt een aanrader !

Laurette Lexis
4 maanden geleden

Vorige week voor het eerst via FBC eten besteld. Tuna noodle is echt een aanrader! Genoeg, goed op smaak, thuisbezorgd en gezond, wat wil je nog meer?

Dewey
4 maanden geleden

Super initiatief in een tijd waar ongezond eten meer gepromoot wordt als gezond eten. Heerlijke maaltijden die zo opgewarmd kunnen worden in de magnetron of pan. Dikke aanrader!