JOUW MEAL PREPPER

Mijn naam is Sandy jouw meal prepper, die al jouw maaltijden met passie bereid.  Of jou doelen nu zakelijk, gezondheids- of gezinsgericht zijn, we bereiden voedsel voor om jou te helpen jou beste zelf te worden. Krachtig eten om je te helpen focussen, helderheid te krijgen en energiek te blijven. We weten allemaal dat de sleutel tot succes op elk gebied van het leven consistentie is, onze maaltijden helpen je op het goede spoor te blijven zonder je te vervelen. Als geen ander weten wij hoe belangrijk het is dat je blijft genieten van het voedsel wat we eten ''wat is een leven zonder goed eten''? 

 

Ik heb lang geworsteld met mijn voeding en ben lang zoekende geweest naar een balans tussen slecht (maar o zo lekker) eten en goed eten. Wat is eigenlijk slecht eten en wat is goed? Ik ben er achter gekomen dat zolang je weet hoeveel calorieën je eet op een dag, je zo de balans kan vinden tussen dat ene stukje chocola en die gezonde maaltijd.  

 

Smaak is voor ons het focuspunt van wat we doen, we zijn hier om gezond te zijn en te blijven, maar niet ten kosten van je smaak!